Tegelwerken

Envebo heeft in de loop der jaren heel wat kennis opgedaan in vloer- en wandtegels. Samen met onze partner Intercarro garanderen wij je een kwalitatieve afwerking met 1ste keus materialen.

Verschillende soorten

De meest voorkomende vloer- en wandtegels zijn:

  • keramische tegels: met een gebakken toplaag of vol keramische. Vol keramische tegels hebben als voordeel dat ze in de massa gekleurd zijn, dit wil zeggen dat als je ze in twee zou zagen de kleur overal dezelfde is.

image

  • cementtegels: iets moeilijker te onderhouden, maar stralen natuurlijk veel charme uit.
  • natuursteen: van de oude kerktegels, tot arduin en graniet. Let wel op bij natuursteen: deze tegels vragen een specifiek onderhoud.
  • Recuperatietegels: oude cementtegels met de typische sterke patronen worden meer en meer opnieuw gebruikt in hedendaagse woningen. De tegels worden uitgebroken uit oude vloeren, opgekuist en opnieuw geplaatst. Het resultaat mag gezien worden!

image

Vloeren en wanden op maat

Samen bekijken we wat voor jou de meest geschikte oplossing is, volgens smaak en budget. En het stopt niet alleen daar: wij kunnen ze in verschillende verbanden of patronen plaatsen en voorzien van nevenproducten zoals douchegoten, waterdichte doeken, uitsparingen voor deurmatten, enz.

Wij zorgen zelfs voor de vloerisolatie en chapewerken, zodat je slechts één contactpersoon hebt.

Aarzel dus niet om ons te contacteren voor meer informatie en vrijblijvend advies.

image


Bouw- en renovatiewerkenOpritten en terrassenRioleringswerkenTegelwerkenAfsluitingen

Copyright © 2014 Envebo bvba
Gebruiksovereenkomst en privacy-beleid | Contact