Tuin- en opritafwerking in Merelbeke

Nadat deze klanten hun woning helemaal opnieuw hadden opgebouwd, vonden ze het meteen ook tijd voor een grondige tuinrenovatie en de aanleg van een oprit en terras.

Als eerste werk hebben wij alle begroeiing verwijderd. Omdat er veel boom- en plantwortels aanwezig waren en om te voorkomen dat die later opnieuw tot struiken zullen uitgroeien, werd 30 cm aarde afgegraven. Met verse aanvulgrond werd alles opnieuw genivelleerd. We legden het grasplein aan met graszoden op rol, zodat ze onmiddellijk konden genieten van een mooi zicht.

Voor het terras, de oprit en toegangspaadjes werd gebruik gemaakt van een getrommelde betonklinker van Stone & Style Cassaia nuance met formaat 20/20. We hebben ze ook gebruikt als afboording van het grasplein wat zorgt voor een strakke uitstraling.

De extra parkeerplaatsen vooraan de woning werden voorzien van een grindstabilisatieplaat. Dit zorgt ervoor dat de geplaatste Ice blue 5/15 kiezels op hun plaats blijven liggen en er geen spoorvorming zal zijn.

Als afsluiting vooraan werd gekozen voor schanskorven. Dit zijn 2 metaalnetten met rotsen ertussen; we kozen voor Com Blanchien. Dit gaf een unieke uitstraling aan dit project.

image

image

image

image


Project tuinrealisatieProject verbouwingProject badkamerrenovatieProject terras en grasaanleg

Copyright © 2014 Envebo bvba
Gebruiksovereenkomst en privacy-beleid | Contact